Bugatti Rimac zapošljava više od 50 ljudi: Ovo su uslovi

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 17:51

Bugatti Rimac zapošljava više od 50 ljudi: Ovo su uslovi

Bugatti Rimac je najavio da trenutno traži više od 50 zaposlenih za koje nudi punu obuku.

Kompanija je deo Rimac grupe odgovorne za dizajn, razvoj i proizvodnju hiperautomobila. Planira da u narednih šest meseci zaposli više od 50 novih radnika u odeljenju lakirnice u novom kampusu Rimac kod Zagreba.

Novi zaposleni pridružiće se postojećem timu od 26 stručnjaka i nakon obuke učestvovaće u proizvodnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sadašnjih i budućih modela Rimac i Bugatti.

Zanimljivo je da za ovu profesiju kompanija pokreće slikarsku akademiju, odeljenje koje će obezbediti obuku za rad u farbari hiperautomobila. Naredne godine novi tim počinje da radi u Rimac kampusu u moderno opremljenoj farbari na više od 2.000 kvadratnih metara, gde će biti farbani delovi karoserije i unutrašnjosti hiperautomobila.

Preduzeće traži farbare u tri kategorije procesa rada - priprema, farbanje i poliranje, a radni zadaci zaposlenih biće određeni u zavisnosti od specijalizacije i po završetku obuke.

Dobra vest je da su dobrodošli i kandidati bez iskustva u farbanju i pripremama, ali će se određena prednost dati farbarima i kandidatima iz tehničke struke, kažu u kompaniji.

Kurs za farbarske tehničare počinje osnovnom teorijskom i praktičnom obukom.

Polaznici će se upoznati sa svim aktivnostima u farbari, nakon čega nastavljaju sa jednom od specijalizovanih obuka u oblasti pripreme, poliranja ili lakiranja.

U mentorskom periodu počeće da rade na serijskim auto delovima pod vođstvom mentora do sticanja svih potrebnih veština, znanja i iskustva za odgovarajuću poziciju i samostalan rad.

Obuka traje od pet do devet meseci, u zavisnosti od postojećih veština radnika, oblasti specijalizacije i nivoa stečenih veština. Za vreme trajanja obuke radnici se zasnivaju na radnom odnosu i primaju platu. Nude ugovor o radu na neodređeno vreme, privatno zdravstveno osiguranje, naknadu za prevoz, minimum 25 dana godišnjeg odmora, zonu za opuštanje na poslu, sveže voće i zdrave užine, popuste za kupovinu, putovanja i zabavu. Radi se pet dana u nedelji. Svi zainteresovani mogu saznati više informacija o ovim otvorenim pozicijama na veb stranici Bugatti Rimac karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rimac zapošljava 50 lakirera

Izvor: Capital.ba, 19.Okt.2023, 08:53

ZAGREB – Mate Rimac, šef Bugatti Rimca, objavio je kako kompanija zapošljava više od 50 lakirera koji će se obučavati u sklopu Bugatti Rimac Painting Academy. FOTO: Pixabay Obuka će, kako je naveo Rimac, trajati 6 do 9 mjeseci. “Kandidati će biti u radnom odnosu i biće plaćeni. Većina tih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.