Bugatti Galibier sa četvoro vrata još u fazi razmišljanja

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugatti Galibier sa četvoro vrata još u fazi razmišljanja

Bugatti je predstavio Galibier koncept pre gotovo pet godina, ali čini se da je ovaj model još uvek u fazi razmišljanja. Nekadašnji direktor Bugatti-ja, Wolfgang Schreiber, tvrdio je da će model sa četvoro vrata imati negativan uticaj na Bugatti filozofiju, ali novi izvršni direktor nikako se ne slaže sa tim.

Wolfgang Duerheimer navodi da odluka o ovom modelu još uvek nije donešena, ali da se s vremena na vreme on uzme u obzir.

To je još uvek daleko od zelenog svetla, a pretpostavka je da bi proizvodni model mogao da zabeleži 1.340 ks izlazne snage kao i maksimalnu brzinu od 362 km/h.

foto © Bugatti
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.