Ubijen muškarac na Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 24.Dec.2012, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac na Novom Beogradu

31-godišnji Miloš Lj. ubijen je nešto posle 20 sati u parkiranom automobilu na uglu ulica Jurija Gagarina i dr Ivana Ribara.

Kako saznajemo, Miloš Lj. upucan je sa najmanje pet metaka iz pištolja dok je pokušavao da pokrene auto i telefonirao, kada mu je prišao nepoznati napadač sa fantomkom i ispalio rafal.

Ubijeni mladić od ranije je poznat policiji i pretpostavlja se da je u pitanju kriminalni obračun. Policija traga za napadačem, a saobraćaj se u tom delu Novog Beograda odvija oteženo do završetka uviđaja. 
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJEN U AUTU: Likvidiran član ekipe Vuleta Balavog!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2012

Miloš Ljubenović (31), zvani Miške, povezan sa grupom Dejana Stojanovića, ubijen sa četiri hica u svom automobilu preko puta zgrade u kojoj je živeo..BEOGRAD - Na mestu mrtav...Miloš Ljubenović (31), zvani Miške, za koga se pretpostavlja da je pripadao ekipi ubijenog Vujadina Vuleta Pejanovića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.