Žena Harisa Džinović postala kreatorka

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Harisa Džinović postala kreatorka

Dizajnerka Melina Džinović, supruga poznatog pevača Harisa, predstaviće svoje modele po prvi put beogradskoj publici u četvrtak u prodajnom salonu “BMW”.

Supruga pevača Harisa Džinovića koja je modom počela da se bavi kreirajući haljine za sebe, ubrzo je razvila biznis i kreacije sa potpisom "Hamel” počela da prodaje u butiku "Zizel Zo” u Parizu.

Gospođa Džinović je celog svog života bila strastveni zaljubljenik u modu i pratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je modne trendove, a najviše je volela da u svom ormanu poseduje sopstvene kreacije i nikada nije pomišljala da bi jednog dana kreairanje mogao da bude njen životni poziv.

Kada se Melina krajem prošle godine pojavila na reviji kuće "Dior” izazvala je veliku pažnju brojnih fotografa i nakon objava u novinama počela je pomama za njenim haljinama. Po prvi put dvadesetdevetogodišnja mama Kana i Đina u našoj prestonici predstaviće svoju kolekciju za aktuelnu jesen-zimu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Melina, lepša polovina Harisa Džinovića, nova modna “diktatorka”

Izvor: Scandal.rs, 04.Nov.2010, 15:15

Dizajnerka Melina Džinović, supruga poznatog pevača Harisa, predstaviće svoje modele po prvi put beogradskoj publici večeras u prodajnom salonu “BMW”. Melina, koja je modom počela da se bavi kreirajući haljine za sebe, ubrzo je razvila biznis i kreacije sa potpisom “Hamel” počela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.