Zapaljena dva automobila u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljena dva automobila u Novom Sadu

Jutros oko 3 sata u ulici Narodnog fronta, zapaljen je automobil marke BMW, a nekoliko trenutaka nakon toga došlo je i do eksplozije.  Dva sata pre toga izbio požar i na automobilu "fiat punto", u Ulici Vase Stajića u centru Novog Sada, javljaju lokalni mediji.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Novom Sadu zapaljen BMW

Izvor: B92, 06.Jan.2014

Novi Sad -- Jedan automobil marke BMW zapaljen jutros u novosadskom naselju Liman, nakon čega se začula i eksplozija, rečeno je novinarima u policiji...Požar je izbio jutros oko tri sata u Ulici Narodnog fronta, u naselju Liman četiri...Požar su ugasili vatrogasci, a policija je obavila uviđaj...Oštećen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.