Zamena za Alonsa sledeće nedelje

Izvor: B92, Beta, 01.Okt.2009, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Alonsa sledeće nedelje

Ekipa Renoa objavila je da će sledeće nedelje otkriti ko će zameniti Fernanda Alonsa u timu, pošto će Španac od naredne godine braniti boje Ferarija.

Mnogi očekuju da će na Alonsovo mesto doći Poljak Robert Kubica, koji je trenutno vozač ekipe BMW Zauber. Nemačka kompanija je krajem jula objavila da napušta Formulu 1, a ekipa sa sedištem u Švajcarskoj još uvek nije obezbedila sigurno mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u šampionatu za narednu godinu.

"Bliski odnos koji su Reno i Fernando imali je sigurno jedan od najuspešnijih u istoriji Formule 1, koji je najveći uspeh ostvario osvajanjem titula u konkurenciji vozača i konstruktora 2005. i 2006. godine. Tim se, zajedno sa Fernandom, sada fokusira na najbolji mogući finiš sezone i dobre rezultate na preostalim trkama. Reno, takođe, želi da objavi da će sledeće nedelje otkriti ko će od naredne godine zameniti Fernanda u timu", kaže se u saopštenju francuske ekipe.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.