ZBOG NJE JE NAGELSMAN DOBIO OTKAZ: Ovo je Lena, žena zbog koje mu igrači nisu verovali, a ima i razloga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:24

ZBOG NJE JE NAGELSMAN DOBIO OTKAZ: Ovo je Lena, žena zbog koje mu igrači nisu verovali, a ima i razloga (FOTO)

Bavi se vraškom profesijom - novinarstvom.

Lena Vurcberger, devojka bivšeg trenera Bajerna Julijana Nagelsmana, više ne radi kao novinarka, objavio je Bild.

Odsad će biti PR proizvođača automobila BMW-a. Vurcberger je bila lokalna saradnica Bilda, za koji je u prošlosti pratila Bajern. No kada se doznalo da je u vezi s Nagelsmanom, prestala je da se bavi minhenskim klubom. Nagelsman ima sina i kćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz prvog braka, koji je trajao 15 godina.

Podsetimo, Nagelsmann je prošle nedelje dobio otkaz kao trener Bajerna.

Bivši fudbaler bavarskog velikana Markus Babel izjavio je kako je Vurcbergerova bila razlog zbog kojeg igrači nisu verovali Nagelsmanu.

- Znam da je to što Nagelsman izlazi s novinarkom Bilda bila velika tema u svlačionici i ništa manji problem igračima. Jako im je smetalo što je devojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu verovali Nagelsmanu naprosto jer su uvek sumnjali na to da će ono što mu kažu završiti u novinama. Tu je nestalo komunikacije između igrača i trenera, a ona je ključna - rekao je Babel.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.