ZA MANJE OD SAT VREMENA UHAPŠEN PUCAČ IZ KRUNSKE: Iz BMW-a izrešetao Srđana Micića i ranio devojku!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA MANJE OD SAT VREMENA UHAPŠEN PUCAČ IZ KRUNSKE: Iz BMW-a izrešetao Srđana Micića i ranio devojku!

Beogradska policija uhapsila je većeras Nikolu L. koji se sumnjiči da je ranio Srđana Micića (29) državljanina Bosne i Hercegovine i devojku T.J. (22) koja je sedela u obližnjem kafiću. Posle samo sat vremena, beogradska policija locirala je osumnjičenog i uhapsila ga!

U pucnjavi u Ulici Koče Kapetana kod broja 49 u Beogradu teško su ranjeni mladić Srđan Micić (29) državljanin Bosne i Hercegovine i devojka T.J. (22) koja je sedela u obližnjem kafiću a koja je povrede zadobila od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << metka koji je rikošetirao.

Prema prvim informacijama ona je upucana u leđa, a sumnja se da je u pitanju zalutali metak. Hitna pomoć je ranjenu devojku prebacila u Urgentni centar i ona nije životno ugrožena.

Micić koji ima 4 ustrelne rane 3 u leđa i jednu u nogu je takođe prevezen u Urgentni centar.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PUCNJAVA NA VRAČARU Uhapšen napadač, ranjena devoja stabilno, dok je mladić na reanimaciju

Izvor: Blic, 02.Avg.2016

Policija je uhapsila Nikolu L. koji je osumnjičen da je upucao Srđana Mićića(29) u Ulici Koče kapetana oko 17.50, saznaje "Blic". Mićić je još uvek na reanimaciju zbog četiri prostrelne rane, dok je devojka, koju je pogodio zalutali metak stabilno...Nakon samo nekoliko sati posle pucnjave, policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.