Vratili joj BMW!

Izvor: Mondo, 14.Sep.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratili joj BMW!

Starleta kaže da je njen automobil, posle svih policijskih provera, najregularniji u zemlji.

Tamari Đurić je policija vratila džip "BMW X6" koji joj je oduzet početkom avgusta, kada je patrola zaustavila u centru grada.

Ona je pre neki dan otišla u policijsku stanicu, kako bi pokupila automobil.

"Policija se uverila u ispravnost vozila i zvali su me pre dva dana da mi ga vrate. Više neće biti takvih problema, jer sam prvi vlasnik i automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se vodi na moje ime. Nakon toliko provera, ovo je najregularniji auto u zemlji", rekla je Đurićeva za "Kurir".

Starletu je policija zaustavila početkom avgusta, pa je privela u stanicu na informativni razgovor. Ona je tada izjavila da je problem bio u tome što nije imala potrebna dokumenta kod sebe tokom rutinske provere policije.

Privedena starleta!
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.