Vozač BMW-a napao policiju u centru Beograda! FOTO

Izvor: Mondo, 30.Sep.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač BMW-a napao policiju u centru Beograda! FOTO

Policija je uhapsila D.Z. (22) zbog napada na policijske službenike u Savskoj ulici, u centru Beograda.

Foto: MONDO

Mladić se sumnjiči da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Pripadnici policije su jutros oko 7 časova, u Savskoj ulici, zaustavili vozilo “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << BMW X6”, a prilikom legitimisanja, osumnjičeni je ponudio novac policijskim službenicima kako bi odustali od dalje kontrole.

Napadač na Fejsu prenosio dramu u Kraljevu?

Policijski službenici su novac odmah odbili, a D.Z. je nakon toga pokrenuo vozilo kako bi pobegao.

Dvojica policijskih službenika su krenuli da ga zaustave, a on im je, dok je automobil bio u pokretu, zadao više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila.

U akciji policije ubijen mladić kod Tutina!

Obojica su tom prilikom povređena, ali su uspeli da spreče bekstvo osumnjičenog.

Prilikom pregleda vozila policija je pronašla i pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

Nakon utvrđivanja identiteta osumnjičenog ustanovljeno je da je za istim raspisana i sudska potraga zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, jer je kako se sumnja, aprila ove godine, u Vinči, ispalio više hitaca u tridesetdvogodišnjeg mladića i ranio ga u stomak.

Osumnjičenom D.Z. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz odgovarajuće krivične prijave, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

Foto: MUP Srbije

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.