Završne reči na suđenju vozaču BMW-a u slučaju poginulih sestara na Pančevačkom putu

Izvor: Blic, 26.Dec.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završne reči na suđenju vozaču BMW-a u slučaju poginulih sestara na Pančevačkom putu

Na suđenju Predragu Bojaniću (34) iz Pančeva, koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov na Pančevačkom putu nadomak Beograda, izrečene su završne reči.

Tužilac Višeg suda i advokati porodica Fuštić, Rusov i Jović traže maksimalnu zatvorsku kaznu i doživotno oduzimannje dozvole za Bojanića.

Advokat vozača Predraga Bojanića Vuk Tufegdžić rekao je da se dogodila nesreća, da se Bojanić kaje i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu treba suditi za nesreću.

Vozač Bojanić je rekao da se kaje, da moli sve da mu oproste i da je pod stalnim lekovima i sedativima u zatvoru.

Izricanje presude zakazano je za 14 sati.

Vozač automobila smrti pušten iz pritvora, pa ponovo uhapšen na zahtev tužioca Bahati vozači jači od zakona i države

Povezane vesti: Četvrta žrtva nesreće na Pančevačkom putu Vozač automobila smrti pušten iz pritvora, pa ponovo uhapšen na zahtev tužioca
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozač BMW-a koji se izazvao udes u kojem poginulo četvoro mladih: Kajem se, oprostite mi

Izvor: Blic, 26.Dec.2012

Na suđenju Predragu Bojaniću (34) iz Pančeva, koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov, kao i Jadranka Jović i Predrag Fuštić na Pančevačkom putu nadomak Beograda, izrečene su završne reči. Sestre Milena i Ljiljana Rusov..Tužilac Višeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.