Izvor: AutoBlog, 15.Apr.2013, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: prava filmska potera iz perspektive policajca na motociklu

Brutalne scene policijskih potera nisu samo deo holivudskih filmova, one su i svakodnevica policijskih službenika širom sveta. Jedna takva scena je na ovom videu koji stiže iz Amerike. Policijski službenik na motociklu iz Alabame na posao ne ide bez kamere na kacigi. Taj potez mu se itekako isplati kao u ovom slučaju… Kada je tog dana krenuo na posao policajac Troy Gurley koji u svojoj motociklističkoj jedinici duži BMW R1200RT nije ni slutio da će mu dan biti ovoliko interesantan. Ono što je trebao da bude sasvim rutinski odrađen radni dan ubrzo se pretvorilo u pravu filmsku poteru za Mazdom koja nije prezala pred kršenjem propisa kako bi umakla policiji. Kako se vozač...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Pogledajte: Prava policijska potera iz prvog lica

Izvor: Blic, 15.Apr.2013

Policijske potere u holivudkim filmovima ne mogu da prođu bez nekoliko slupanih automobila, eksplozija i neverovatnih vratolomija, a u videu koji stiže iz Amerike možete videti kako zapravo izgleda prava policijska potera i to iz ugla policajca na motociklu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.