Vesnić – vikend za zaborav

Izvor: AutoBlog, 20.Apr.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnić – vikend za zaborav

Iz problema u problem, toliko je dovoljno da se opiše vikend koji iza Milovana Mikice Vesnića. Sinoćni napori da se automobil poboljša pred današnju trku bukvalno su pali u vodu kada je počela kiša koja je po prognozi prvobitno najavljena za popodne. Prosto rečeno automobil je bio toliko neupravljiv da je pravi uspeh bio i doći do cilja prve trke kao osmoplasirani u klasi.„Radili smo tokom cele noći i BMW podesili ovoga puta prema našim idejama i dugogodišnjem iskustvu. Ono što smo vozili predhodna dva dana po savetu inženjera nije davalo rezultate pa smo želeli da rasčistimo u glavi ko je u pravu. Jutarnji worm up od petnast minuta bio je po planu i jedini test. Na žalost kiša je sve pokvarila a vremena za dodatne popravke nije bilo. Prvu trku koja je bila prepuna incidenata vozio sam bukvalno da preživim a vožnja je više podsećala na disciplinu drift. Između trka smo odlučili da drugi put ne izlazimo na stazu jer nemamo gotovo ništa da dobijemo a možemo  da izgubimo  sve. Ovaj vikend ćemo pokušati da zaboravimo, a već imamo plan za nastavak. Nadamo se ostvarljiv, ali o tome više kada se vratimo kući sednemo i sve dobro izanaliziramo.“ – poručio je Vesnić iz Francuske. ASK Vesnić Auto logistic / marketing & PR

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

20.04.2014 ::: FIA ETCC Francuska - Vesnićev vikend za zaborav

Izvor: AutoMagazin, 20.Apr.2014

Iz problema u problem, toliko je dovoljno da se opiše vikend koji iza Milovana Mikice Vesnića. Sinoćni napori da se automobil poboljša pred današnju trku bukvalno su pali u vodu kada je počela kiša koja je po prognozi prvobitno najavljena za popodne..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.