Vaterpolista pokosio sedmoro ljudi

Izvor: B92, 19.Nov.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolista pokosio sedmoro ljudi

Sedam osoba povređeno je na autobuskom stajalištu u Kragujevcu, kada je na njih naleteo vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Boris Popović.

Među povređenima je i jedno osmogodišnje dete, a povređeni su prebačeni u Klinički centar, a iz Hitne pomoći su rekli da dete ima povredu glave i da je u svesnom stanju.

Nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima, kada je automobil marke "BMW", kojim je upravljao Boris Popović, zbog velike brzine skrenuo na levu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolovoza, zakačio pešačko ostrvo i uleteo među ljude.

Inače, autobusko stajalište u Ulici Zmaj Jovinoj , na kojem se dogodila nesreća, nalazi se preko puta Hitne pomoći, tako da su povređeni odmah zbrinutu.

Uviđaj je u toku i čeka se detaljniji izveštaj.
Pogledaj vesti o: BMW,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kragujevac: Uhapšen vaterpolista koji je pokosio pešake

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2012

KRAGUJEVAC - Sedam osoba,među njima i jedno osmogodišnje dete,teže i lakše je povređeno u ponedeljak ujutro kada je automobil BMW beogradskih tablicauleteo među ljude koji su na autobuskom stajalištu, nedaleko od zgrade Hitne pomoći, čekali autobus.Za volanom automobila koji je pokosio sedmoro...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.