VOZAČ BMW-A SMRTI SA PANČEVCA NE IDE IZA REŠETAKA? Preokret - Tužilaštvo odredilo ovu meru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 19:34

VOZAČ BMW-A SMRTI SA PANČEVCA NE IDE IZA REŠETAKA? Preokret - Tužilaštvo odredilo ovu meru

Vozač "bmw-a" S.K., koji je učestvovao u stravičnoj saobraćajki na Pančevačkom mostu saslušan je danas u prostorijama tužilaštva.

Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S.K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin. Ipak, kako se saznaje, njemu je izrečena samo mera zabrane napuštanja boravišta, odnosno zemlje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Podsetimo, vozač "bmw" je strani državljanin uhapšen zbog sumnje da je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu, u kojoj su stradale dve osobe.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 18.20 sati na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, a dve osobe su izgubile život kada su se sudarili vozilo BMW nemačkih registracija i kamion "Zastava" koji je od jačine udarca prepolovljen.

Vozač kamiona, kako se sumnja, zajedno sa putnikom ispao je iz vozila i pali su preko zaštitne ograde sa Pančevačkog mosta.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOZAČU BMW-a SA PANČEVAČKOG MOSTA ODREĐENA MERA ZABRANE NAPUŠTANJA BORAVIŠTA Sledi prikupljanje dokaza o nesreći

Izvor: Blic, 25.Maj.2022

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je meru zabrane napuštanja boravišta vozaču BMW-a S.K, koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginuli T.J. i D.J, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.