VIDEO/FOTO: BMW-om ubio policajca, suprugu, dijete i još troje ljudi!

Izvor: JavneVesti.com, 02.Jan.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO/FOTO: BMW-om ubio policajca, suprugu, dijete i još troje ljudi!

Neimenovani vozač (26) iz Poljske uletio je svojim BMW-om u pješačku zonu u gradu Kamien Pomorski i pokosio osam ljudi na Novu godinu

 Poginulo je šestero ljudi, među kojima su policajac, njegova supruga i devetogodišnji sin. Još dvoje djece iz porodice teško je povrijeđeno. S njima su još bila tri prijatelja, koji su također poginuli. Mjesto nesreće izgledalo je stravično. Tijela su bila razbacana desecima metara okolo.

Očevici su ispričali kako je vozač ubrzao u pješačkoj zoni i zaletio se u grupu ljudi. Navodno je u krvi imao gotovo dva promila alkohola iako nalazi krvi još nisu objavljeni. Ovo mu nije prvi puta da je sjeo za volan pijan. 
Policija još provjerava informaciju da se vozač prije nesreće posvađao sa ženom i namjerno zaletio u ljude.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.