VEĆA POTRAŽNJA OD PROIZVODNJE: Prodato je više BMW-ovog karavana, nego što ga uopšte ima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 15:39

VEĆA POTRAŽNJA OD PROIZVODNJE: Prodato je više BMW-ovog karavana, nego što ga uopšte ima

Da li stvarno toliko vredi?

Nemački konstruktor koji na svet donosi plemenite četvorotočkaše (a i dvotočkaše) je tokom prošlogodišnjeg Festivala brzine u Gudvudu prezentovao novi M3 Touring, što je tada bilo iznenađenje. Taj model je toliko puno i toliko dugo prizivan od najtvrdokornijih obožavalac plavo-bele marke da je uprava na kraju popustila i ponudila ga u formi "lubeničara". Konačno, s prolećem je na Balkan stigao i prvi primerak namenjen tržištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na testovima se BMW M3 Touring pokazao sposobnim da odgovori na more heterogenih zahvata, pa je tako dokazano odličan na putovanjima srednje dužine, u urbanoj eksploataciji, a ni na trkačkoj stazi neće obrukati vlasnika.

Koliko se naše mučeno tržište razlikuje od evropskog, možda najbolje ilustruje i realizacija karavana iz palete BMW-a gde se isporuke u Srbiji mere brojem koji je manji od broja prstiju jedne ruke. Nasuprot našim navikama, u ostatku Starog kontinenta tradicionalno vlada jagma za karavanima, a ovaj o kom sada pričamo je posebno privlačan. Naravno, i ovde treba imati u vidu da krosoveri i dalje vladaju kada su u pitanju preferencije klijentele.

Kako bilo, popularnost ovog karavana je tolika da je nadmašila inicijalno formirana očekivanja uprave plavo-belog brenda, pa su Bavarci bili prinuđeni modifikuju proizvodne planove u glavnoj fabrici izgrađenoj u Minhenu, ustupajući srazmerno veći deo kapaciteta za sklapanje ovog konkretnog modela. Čak i uz ovo prilagođavanje, ostaje činjenica da će kupci karavana M3-ice biti prinuđeni da počekaju duže na isporuku istog.

Ne sumnjamo da će to nekog željnog avanture sprečiti da naruči svoj primerak.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.