Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro nova BMW Serija 5 (VIDEO)

Vrijeme leti, a najbolji dokaz za to je "BMW serije 5", koji uskoro dobija nasljednika. A prethodni model, kao da se pojavio juče...

BMW je objavio prvi tizer, odnosno najavz na novu “seriju 5”, koja će premijerno biti prikazana na Salonu automobila u Parizu za nekoliko nedjelja.

Nova “petica” interne oznake “G30” se vidi samo kroz siluetu, koja nam otkriva da dizajnerska ideja ne odstupa previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od do sada aktuelne generacije “F10”. Zadnja svetla nas asociraju na “seriju 7”, a isto to nam nagoveštavaju i špijunske fotografije, bar kada je u pitanju prednji dio.

Sudeći po nezvaničnim informacijama, “petica” bi trebalo da bude za stotinak kilograma lakša nego do sada iako su dimenzije nešto povećane. Poboljšanje unutrašnjeg prostora se prije svega odnosi na putnike na zadnjim sjedištima.

Nekoliko mjeseci poslije pariske premijere, biće predstavljena karavan verzija, ali i “gran turizmo” hečbek

(NN/magazinauto.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.