Ubrzano se približava kraj za ručne menjače u BMW-ima

Izvor: AutoBlog, 15.Feb.2024, 08:01

Ubrzano se približava kraj za ručne menjače u BMW-ima

Frenk Veber, ključni član BMW-ovog odbora, kaže da se ubrzano približava kraj za ručne menjače u BMW automobilima i da to uključuje i njihove M modele. Tokom nedavnog intervjua Veber je rekao da je „gotovo“ za ručne modele brenda, napominjući da prodajne brojke za njih ne opravdavaju troškove razvoja. Veber doduše nije precizirao tačan datum kada će BMW odbaciti sve svoje manuelne opcije, ali bi to moglo biti uskoro: „Ako želite ručni M model, morate odmah da ga kupite. ” „Oni su zabavni proizvodi, ali budimo iskreni, količine su sve manje i manje, tako da nema smisla više ih razvijati“, kaže Veber. Njegove izjave dolaze nedugo nakon što je...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ubrzano se približava kraj za ručne mjenjače u BMW-u

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

​Frenk Veber, ključni član BMW-ovog odbora, kaže da se ubrzano približava kraj za ručne mjenjače u BMW automobilima i da to uključuje i njihove M modele.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.