Izvor: Pančevac-online.com, 15.Okt.2023, 18:00

UŽAS U BORČI Izboden muškarac (46) kod vrtića! Čovek zadobio posekotine po licu i ubod u nogu!

Muškarac (46) izboden je danas kod vrtića u beogradskom naselju Borča. Prilikom napada, čovek je zadobio posekotine po licu i ubod u nogu. Kako se saznaje, prevezen je u KBC Zemun gde su mu konstatovane lake telesne povrede. Policija vrši uviđaj.   (Pančevac/Kurir) STRAŠNA NESREĆA KOD BOGATIĆA Devojka (18) sela u BMW bez dozvole i […] The post UŽAS U BORČI Izboden muškarac (46) kod vrtića! Čovek zadobio posekotine po licu i ubod u nogu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac izboden u Borči

Izvor: B92, 15.Okt.2023

Muškarac (46) izboden je danas u Borči kod vrtića, a zbog zadobijenih povreda obratio se za pomoć u KBC Zemun...U KBC Zemun su mu, kako Tanjug nezvanično saznaje, konstatovane lakše telesne povrede...Povređeni muškarac je u tom napadu zadobio posekotine po licu, i ubod u nogu. Lekarima se obratio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.