Izvor: Blic, 12.Avg.2023, 16:09

UBICI PODVALIO ĆORKE! Nermin je polugo i krvav upao u Hasanovu radnju i tražio municiju, a Hasan je postupio HEROJSKI: Bojao sam se da će se vratiti i ubiti me!

- Sedim ja na fotelji i kontam gde ću u lov za vikend. Kad čujem neku škripu točkova ispred radnje. Crni BMW. I on pravo iz auta u moju radnju. Go do pasa. Krvav. S pištoljem u ruci. Veli mi – svu municiju 9 milimetara mi daj. Sekunde su to. Razmišljam šta ću i skontam – daću mu startnu municiju. Šest kutija sam mu dao. On to zgrabi i napolje. Jedna kutija mu ispade na izlazu. Krvava ostala.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"UPERIO JE PIŠTOLJ U MENE I TRAŽIO MUNICIJU" Uprkos pretnji oružjem Hasan je ubici iz Gradačca podvalio "ćorke" i tako spasio neke živote

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023

Kada je ubica izašao, Hasan je zaključao radnju i otišao u stan iznad..- Sedim ja na fotelji i kontam gde ću u lov za vikend. Kad čujem neku škripu točkova ispred radnje. Crni BMW. I on pravo iz auta u moju radnju. Go do pasa. Krvav. S pištoljem u ruci. Veli mi – svu municiju 9 milimetara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.