U braniku pronađeno 20 kilograma heroina

Izvor: Politika, 19.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U braniku pronađeno 20 kilograma heroina

Droga vredna pola miliona evra bila sakrivena u zadnjem braniku kola i blatobranima

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je juče da je zaplenilo 20 kilograma heroina, koji je otkriven u automobilu „BMW”, austrijskih registarskih oznaka, kod dva lica sa područja Kosova i Metohije, prilikom izlaza iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš.

Oko 20 kilograma heroina, čija je tržišna vrednost oko pola miliona evra, bilo je sakriveno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zadnjem braniku i blatobranima.

U ovoj akciji, u kojoj je presečen još jedan lanac krijumčarenja droge sa Kosova i Metohije ka Zapadnoj Evropi, učestvovali su pripadnici granične policije i radnici Uprave carine, saopštio je MUP Srbije

Fonet

[objavljeno: 20/10/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.