U automobilu pronađeno telo muškarca na Dušanovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U automobilu pronađeno telo muškarca na Dušanovcu

U beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu danas po podne u automobilu je pronađeno telo muškarca, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Mediji su preneli da je muškarac star 39 godina bio je u svom autobomilu, marke BMW, kada je na njega pucao nepoznati napadač.

Policijski uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac ubijen u automobilu u Beogradu

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2018

B. Đ. star 39 godina ubijen je u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu...Kako saznaje N1, žrtva je bila u svom automobilu, marke BMW, kada je na njega pucao nepoznati napadač...Ekipa Hitne pomoći koja je došla na mesto zločina posle nekoliko minuta, mogla je samo da konstatuje smrt...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Muškarac ubijen na Dušanovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Mar.2018

Muškarac star 39 godina ubijen je danas posle podne u beogradskom naselju Dušanovac, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova...Kako je saopšteno u MUP-u, muškarac je pronađen mrtav u automobilu marke BMW, a na njega je pucao nepoznati napadač...Uviđaj je u toku, rečeno je agenciji Beta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.