Izvor: RTS, 03.Okt.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ubistvo u Subotici

U napadu iz vatrenog oružja, koji se dogodio sinoć oko 23 časa na području Aleksandrovih salaša u Subotici, jedna osoba je preminula, a druga je povređena, saopštila je Policijska uprava Subotice.
Kako nezvanično saznaje RTS, ispred privatne kuće na obali jezera organizovana je sačekuša za poznatog narko-dilera iz Novog Sada.

Izrešetan beli džip >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << BMW X6, subotičkih registarskih tablica, pronađen je jutros na obali trećeg sektora palićkog jezera.
F.V. je nađen mrtav u jezeru sa desetak metaka u telu, dok je A.K. zadobio lakše povrede.
Kako je dopisniku RTS-a potvrdio doktor Goran Babičković, načelnik odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja subotičke bolnice, sinoć u 23.43 na odeljenje je primljen A. K. (25) sa prostrelnim ranama na desnoj nadlaktici i desnoj butini.
Nakon zbrinjavanja, pušten je na kućno lečenje na lični zahtev.
Meštani kažu da je kuća na jezeru bila stalno mesto susreta ljudi iz kriminalnog miljea i da su atarskim putem koji vodi do kuće i jezera stalno jurili džipovi.
Na licu mesta jutros su zatečena dva oštećena džipa subotičkih tablica, dok je policija odvezla izrešetani beli džip.
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici intenzivno rade na rasvetljavanju krivičnog dela teško ubistvo, kvalifikovano od strane tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici", navodi se u saopštenju subotičke policije.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POGOĐEN SA SEDAM METAKA: Kićun (28) izrešetan u narko-obračunu!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015, 06:54

Novosađanin likvidiran sa sedam metaka u belom BMW džipu, ubice ga tokom jurnjave zasule rafalom iz dva druga džipa. Njegov otac ubijen u sačekuši ispred kafića u Novom Sadu 1999...NOVI SAD - Filip Vilotijević zvani Kićun (28) iz Novog Sada izrešetan je u sačekuši kod Aleksandrovih salaša...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.