Tek mu je 19: Pre dve godine bacio bombu na policiju, jutros usmrtio vršnjaka!

Izvor: S media, 18.Maj.2012, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek mu je 19: Pre dve godine bacio bombu na policiju, jutros usmrtio vršnjaka!

Toni Munivrana, 19-godišnjak koji je pre dve godine bacio bombu na solinsku policijsku stanicu, jutros je oko 1 sat BMW-om 318 naleteo u Solinu, opet nedaleko od policijske stanice, na Fiat Uno, kojim se iz suprotnog smera kretao 19-godišnji Marko Bulović.

Ubijala za 1.700 dolara mesečno!

Tri decenije čekanja na pravdu: Danas pogubljenje američkog "Đavola" (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Momenat pogibije žene samoubice snimljen kamerom (VIDEO)

Uviđaj je pokazao da je nesreću skrivio Munivrana, prešavši levim točkom na suprotnu stranu ulice u nepreglednoj krivini. Došlo je do kontakta s Fiatom. Oba vozila su izletela, Uno se prevrnuo na bok, a BMW zabio u zid.

Vozač Fiata umro sedam sati nakon nesreće

Bulović je s teškim povredama u kritičnom stanju prebačen u splitski KBC. Nažalost, nije mu pomoglo ni što je bio vezan. Umro je jutros nešto pre 8 sati.

Munivrana nije bio vezan. Ima potres mozga, zadržan je na posmatranju na Odeljenju neurohirurgije. Nije vozio pod uticajem alkohola. Uzeli su mu krv pa će ispitati da nije možda bio drogiran.

Umesto da služi kaznu pljačka po Splitu i okolini

Munivrana je u oktobru 2010. godine bacio bombu na parkiralište solinske policijske stanice. Utvrdio je da je petljao oko osigurača pa je bombu bacio jer bi mu inače eksplodirala u ruci. Na ispitivanju su prvo završili dežurni policajci, a izbio je i skandal kada se otkrilo da jedan od dežurnih nije bio na svom radnom mestu.

Munivrana je dobio osam meseci zatvora, ali u zatvoru evidentno nije. Policija ga je u poslednje vreme prijavila za nekoliko krivičnih dela, pljački benzinskih pumpi, krađa i slično. Sad je i ubio na putu. A tek mu je 19 godina...

(index.hr)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.