TINEJDŽER POGINUO DOK JE ČEKAO AUTOBUS: U njega se zakucao BMW, nije mu bilo SPASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 11:03

TINEJDŽER POGINUO DOK JE ČEKAO AUTOBUS: U njega se zakucao BMW, nije mu bilo SPASA

Nadležni su mogli samo da konstantuju smrt

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Niderkaselu u Severnoj Rajni-Vestfaliji, u subotu u večernjim satima smrtno je stradao 14-godišnjak, navodi Fenix magazin.

Tinejdžer je sedeo na autobusnoj stanici, čekao autobus, kad se u njega velikom brzinom zabio BMW koji je vozio 51-godišnji vozač.

Tinejdžer nije imao šanse da preživi udar. Preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na mestu nesreće, saopštila je policija.

Lekari Hitne pokušali su da reanimiraju tinejdžera koji je prethodno bio u poseti prijatelju. Nažalost, bez uspeha.

Lokalni mediji pišu da je 51-godišnji vozač putovao sa suprugom (28) i dvogodišnjom ćerkom. Muškarac je teško povređen prebačen u Univerzitetsku bolnicu u Bonu. Njegova supruga i ćerka dovezene su s lakšim povredama.

BMW je iz nepoznatih razloga oko 17.15 sati sleteo s puta. Automobil se velikom brzinom zabio u autobusku nadstrešnicu u kojoj je sedeo 14-godišnjak. BMW je potom skrenuo nazad na ulicu i zaustavio se ispred poslovnice štedionice, saopštila je policija.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.