Svidelo vam se to ili ne, novi BMW M3 će verovatno izgledati ovako FOTO

Izvor: B92, 23.Jul.2020, 16:01

Svidelo vam se to ili ne, novi BMW M3 će verovatno izgledati ovako FOTO

Masivne "bubrege" na prednjem delu BMW vozila viđaćemo sve češće na modelima bavarskog proizvođača.

Novi dizajnerski jezik BMW-a najpre je predstavljen na kupeu Concept 4 iz 2019. godine.

Iako su mnogi sumnjali da će se BMW odlučiti da ovaj kontroverzni i veoma smeli dizajn primeni i na produkcijska vozila, to se nepunu godinu dana kasnije ipak dogodilo.

Početkom juna je debitovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nova Serija 4 Coupe sa povelikim prednjim "bubrezima", gotovo identičnim onima sa koncepta.

Mesec dana kasnije, čini se da se fanovi BMW-a polako privikavaju na novi stilski jezik koji kompanija forsira, pa će verovatno biti znatno manje buke oko narednih modela koji će biti dizajnirani na sličan način.

Među njima su i najavljeni BMW M4 i M3, čiji se "kamuflirani" prototipovi već mogu sresti ovih dana na evropskim putevima.

Jedan od ova dva modela je vizuelizovao nezavisni dizajner Nikita Čujko, sa sajta Kolesa.ru. Čujko je prikazao dva spekulativna rendera budućeg BMW-a M3, koji su nastali proučavanjem "špijunskih" fotografija maskiranih test vozila.

S obzirom da je i do sada svojim renderima prilično precizno predvideo dizajn nekih budućih modela, ne treba sumnjati da će i pravi M3 izgledati slično kao na ovim fotografijama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.