Stiže trkački BMW sa tablicama FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže "trkački BMW sa tablicama" FOTO

Nakon serije krosovera sa M oznakom, BMW će konačno da predstavi i jedan istinski sportski automobil.

Posle X3, X4, X5 i X6, za nekoliko dana debitovaće najatraktivniji M2 do sada sa sufiksom CS.

Direktor BMW-ovog M odeljenja Markus Flaš ga je opisao kao "najsvežiji i najčistiji BMW M model posle dugo vremena, fenomenalan trkački automobil sa registarskim tablicama".

Flaš nije otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << specifikacije M2 CS, ali se očekuje da bude snažniji, a istovremeno i lakši od M2 Competition.

Spekuliše se da će poslednja verzija Serije 2 kupea u M varijanti imati oko 444 KS i 550 Nm, što je 40 KS više od M2 Competition.

Kupci će moći da biraju između 6-brzinskog manuelnog, te 7-stepenog automatskog menjača.

M2 CS će biti isporučivan sa karbon-keramičkim kočnicama, Michelin Pilot Sport Cup 2 gumama na 19-inčnim felnama, modifikovanim vešanjem i modernizovanom šasijom.

Promenjena je i unutrašnjost automobila, a sve u cilju smanjenja ukupne težine vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.