Snimljen novi BMW M3

Izvor: AutoBlog, 17.Nov.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen novi BMW M3

BMW je odmakao u razvoju naredne generacije svog M3 modela, a najnovije špijunske fotke otkrivaju da će ovaj sportski sedan imati izmenjenu rešetku, kao i prednja i zadnja svetla i zadnji branik. Osim toga, osveženi će biti točkovi i izduvne cevi, a unutar kabine možemo očekivati mnoštvo preuzetih elemenata iz Serije 3, uključujući sportska prednja sedišta, novi upravljač i presvlake. Ispod poklopca motora desiće se revolucionarna promena, pošto će ovo biti prvi M3 model za integralnim pogonom. Pokretaće ga 3.0-litarski twin-turbo redni šestocilindarski motor, koji će deliti sa novim X3 M i X4 M modelima. Izvor i više slika na sajtu Totalcar.rs Foto: Carscoop...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Snimljen novi BMW M3

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019

BMW je odmakao u razvoju naredne generacije svog M3 modela, a najnovije špijunske fotke otkrivaju da će ovaj sportski sedan imati izmijenjenu rešetku, kao i prednja i zadnja svjetla i zadnji branik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.