Slučajno otkrivena neverovatna kolekcija automobila VIDEO

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 11:06

Slučajno otkrivena neverovatna kolekcija automobila VIDEO

Ukupno 230 vozila otkriveno je u tri štale, uključujući retke Ferrarije, Alpine, Mercedese i BMW, koje je tokom 40 godina skupio jedan tajni holandski kolekcionar.

Kolekcija od preko 230 klasičnih vozila, uključujući Ferrari, Lancije, Alpine, Fordove, Tatre, BMW, Mercedese, Lincolne i mnoga druga, otkrivena je u tri zgrade koje su ranije bile tajne od svih osim šačice ljudi. Sada je ova obimna kolekcija klasičnih automobila na prodaju.

Galerija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aaldering nedavno je otkrila "Palmen Barnfind Collection" u Holandiji. Obimnu seriju klasičnih vozila, koja uključuje žutu Lanciu B20 koju je gospodin Palmen nabavio pre oko 40 godin koji se ranije bavio starim automobilima pre nego što je prikupio svoju ličnu kolekciju.

Njegovu veštinu za pronalaženje automobila pratila je samo njegova ljubav prema privatnosti.

G. Palmen je bio toliko tajnovit da čak ni njegove komšije nisu znale šta skladišti u svojim magacinima – uprkos tome što su više puta tražili način da saznaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Skladište u Holandiji sa 230 klasika

Izvor: AutoBlog, 16.Apr.2023, 00:30

U Holandiji je "otkrivena" neverovatna kolekcija klasičnih automobila koja pripada vlasniku poznatom kao Palmen, a koja sadrži čak 230 vozila. Palmen je bio profesionalni prodavac retkih i specijalnih automobila iz šezdesetih godina prošlog veka, a svoju kolekciju je stvarao decenijama. Sve je počelo...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.