Izvor: Blic, 11.Dec.2022, 12:13

Slavica Đukić Dejanović o greškama iz prvog braka, BMW-u sa mašnicom i drugom suprugu, ali i o Putinu sa kojim je ostala nasamo: "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h na Blic TV

Ko je akademski slikar prva ljubav Slavice Đukić Dejanović, koje greške je pravila u prvom braku, na šta je potrošila najveći novac, kako je preko jednog BMW sa mašnicom u njen život ušao drugi suprug, šta joj je rekao Putin kada su ostali sami, zašto najviše na svetu voli sebe, šta radi kada ode u Lisabon kod sina profesora ginekologije, kako je naučila da se ponaša po diplomatskom protokolu... samo su neka od pitanja koja je čuvenoj profesorki psihijatrije postavila Vesna Dedić u emisiji "Balkanskom ulicom".
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.