Šestorica glumaca koji su igrali Džejms Bonda u smrtonosnoj trci jedan protiv drugog

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica glumaca koji su igrali Džejms Bonda u smrtonosnoj trci jedan protiv drugog

Nova reklama za filmski kanal "Skaj HD" ostaviće vas bez daha: u video klipu koji traje minut i po može da se vidi vrtoglava jurnjava superbrzim automobilima kojima upravlja sedam glumci koji su u filmovima igrali Džejmsa Bonda!

Tajnog agenta 007 u ovom klipu igraju zaista svi - Šon Koneri, Džordž Lezenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg.

Zanimljivo je da svaki Bond upravlja različitim automobilom, od kultnog "aston martina" do novijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BMW-a.

U klipu pod sloganom "Svi Bondovi" (All Bonds) pojavljuju se isečci iz filmova "Doktor No", "U tajnoj službi njenog veličanstva", "Špijun koji me voleo", "Dah smrti", "Zlatno oko", "Svet nije dovoljan" i "Zrno utehe".

VIDEO > Svi Bondovi u reklami za Skaj:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestorica glumaca koji su igrali Džejmsa Bonda u smrtonosnoj trci jedan protiv drugog

Izvor: Blic, 17.Sep.2012

Nova reklama za filmski kanal "Skaj HD" ostaviće vas bez daha: u video klipu koji traje minut i po može da se vidi vrtoglava jurnjava superbrzim automobilima kojima upravljaju šestorica glumaca koji su u filmovima igrali Džejmsa Bonda! ..Tajnog agenta 007 u ovom klipu igraju zaista svi - Šon Koneri,...

Nastavak na Blic...

Koji Bond je najbrži?

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 19:51

Pogledajte svu šestoricu "Bondova" u neviđenoj trci automobilima...Šest glumaca koji su igrali najpoznatijeg tajnog agenta na svetu udružili su se u reklami za "Sky movies". Šon Koneri, Džordž Lezenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg jure se vrhunskim automobilima u sceni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.