Sat za one sa malim...

Izvor: Domino Magazin, 16.Sep.2009, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sat za one sa malim...

Kao što je jasno da neko ko vozi BMW X6 ima problem sa potencijom i ovaj sat ukazuje na neke činjenice

Da li vas zanima šta biste dobili da unajmite dizajnera iz Porschea, nakljukate ga narkoticima, a onda to što je nacrtao hranite steroidima jedno šest meseci? E, dobili biste ovaj Roller Guardian ručni sat. Izgleda toliko nabudženo da će svako ko ga kupi izazvati ozbiljnu sumnju da se iza toga krije neki nedostatak na temu veličine, odnosno dužine... Razumete nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << valjda?

Sigurno vas zanima i kako se gleda vreme na ovom čudu koje je napravio Lionel Ladoire? Pa, u teoriji bi trebalo da gledate crvene kazaljke i one će vam pokazati sat, minut i sekunde, mada nama nešto tu i nije jasno.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.