STUDIJA POTVRDILA: Vlasnici BMW-a više nisu najskloniji PRELJUBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 13:26

STUDIJA POTVRDILA: Vlasnici BMW-a više nisu najskloniji PRELJUBI!

Promena na čelu tabele!

Poslednjih godina svedoci smo brojnih istraživanja koje vozače i vlasnike BMW-a stavljaju u sam vrh kad su u pitanju bezobzirna vožnja i bahato ponašanje. Donedavno su bili i najneverniji.

Konačno olakšanje za lepše polovine vlasnika BMW-a. Nakon dugo vremena pojavilo se istraživanje sa negativnim konotacijama u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BMW nije isplivao na površinu.

Da, vlasnici BMW-a više nisu najskloniji neveri - izgubili su "titulu" koju su nosili godinama. Pretekli su ih vozači Audija, koji će svoje partnere prevariti pre no što će to učiniti vozači automobila bilo koje druge marke, potvrdila je jedna od studija Illicitencounters, britanske stranice za upoznavanje partnera.

Studija je pokazala i da su vozači ostalih renomiranih evropskih marki u samom vrhu. Tako odmah iza vozača Audija i BMW-a slede oni za upravljačem Mercedesa, Volva i Folksvagena.

Glasnogovornik stranice Majk Tejlor rezultate komentariše: "Automobili mogu da otkriju puno o njihovim vlasnicima, svi automobili u top 5 su oni naših članova, a oni su tipično uspešni, motivisani ljudi koji se neće pomiriti s nečim što ih ne zadovoljava, bio to auto ili veza".

I na kraju suprotno očekivanjima, najmanje neverni voze francuske automobile, te Škodu i Hjundai.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.