ŠOKANTNO: Vozač u Kini napao BMW svojim CHIRON MODELOM i oštetio skupoceni HIPERAUTOMOBIL

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 18:39

ŠOKANTNO: Vozač u Kini napao BMW svojim CHIRON MODELOM i oštetio skupoceni HIPERAUTOMOBIL

Do tada je sve delovalo normalno.

Nedavni incident u Kini odigrao se kada su se dva vozača pokačila u susednim trakama, a verovatno po prvi put vlasnik BMW automobila nije onaj koji je pokušao da se provuče negde i natera drugo vozilo da posustane. Umesto toga, vozač BMW 2 Series modela trudio se da izdrži pritiske Bugatti modela koji je pokušavao da mu preseče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put u kineskoj provinciji Đangsu.

Snimak incidenta sa kamere na kontrolnoj tabli postavljen na društvenim mrežama, predstavlja nam BMW u njegovoj desnoj, sporijoj traci, kada mu se u jednom trenutku približava Bugatti Veyron koji uporno pokušava da se progura ispred njega. BMW je zatim ubrzao kako bi zatvorio prostor i prazninu između njih, tako da je hiperautomobil na trenutak odustao.

Do tada je sve delovalo normalno, ali je vozač moćnog francuskog modela kako deluje zaista želeo da se ugura u desnu traku i ponovo je krenuo u napad kako bi izveo ono što je naumio. Ovoga puta vozač bavarskog modela je ponovo ubrzao, ali je vlasniku hiperautomobila ovoga puta bilo dosta i uspeo je da napravi dovoljno progresa u traku čiji je put bio blokiran, što je rezultiralo sudarom između ova dva vozila.

Bugatti deluje kao da predstavlja jedan od dva Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse "L’Or Rouge" modela, što može biti zaključeno i po njegovoj prepoznatljivoj boji karoserije. Ovo čitavu situaciju ne čini ništa boljom naravno, jer je tokom guranja sa BMW modelom vozač napravio velika oštećenja na suvozačevoj strani, a kada se u obzir uzme veličina ogrebotina i retkost ovog hiperautomobila, sa sigurnošću možemo tvrditi da popravka neće biti jeftina.

To možda objašnjava zašto je Bugatti vozač bio toliko uznemiren, iako je navodno preuzeo odgovornost za incident. FTNN News Network javlja da je nakon sudara vozač Veyron modela izašao i vikao da će kupiti novi automobil vozaču BMW-a, ali ga je potom promuklim glasom zamolio da bude pažljiv.

Vozač hiperautomobila nije bio toliko dobronameran, ipak, ostavivši svoj automobil odmah pored BMWa, onemogućavajući njegovom vozaču da izađe. Takođe, prema navodima, on mu je pretio i udarao u BMW izraženo nervozan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.