Izvor: Svet, 22.Jun.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA NA SANDRU SPISKAO 50.000 EVRA!

Da su ljudi, prvenstveno muškarci, zbog osećanja prema voljenoj osobi spremni na sve, dobro je poznato. Međutim, mladi pevač Slobodan Vasić, otkad je u vezi sa Sandrom Obradović nadmašio je sebe samog, ili bolje rečeno, svoje mogućnosti. Naime, dobroupućeni u život popularnog para tvrde da je folker na hirove svoje seksi plavuše za svega mesec dana spiskao fantastičnih 50.000 evra! Jer, čim je shvatio kakva mu se prilika pruža, Vasić je istog trenutka kupio nova kola, preciznije "BMW 7". Kako smo načuli, inicijator za ovu pozamašnu investiciju bila je upravo voditeljka emisije "Ništa za sakriti", pošto dotična "ne može da se vozi u kršu koji ne priliči njenom zvanju, lepoti i stilu života". Da li je tako bilo i u vreme kada je najavljivala narodnjake u emisijama "Gold produkcije" ne znamo, ali o tome nekom drugom prilikom.


Elem, da Obradovićeva obožava život na visokoj nozi dileme više nema. U prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da je Slobica za jednodnevno druženje sa svojom lepšom polovinom nedavno pljunuo 5.000 evrića! Pitate se kako - vrlo lako! Sandra jeste bivša misica i manekenka, ali nije nimalo naivna i glupa. Barem kada je reč o muškarcima. Tako kad se "princeza" probudi, kafica u nekom fensi kafiću se podrazumeva. Naravno, neizostavan je i voćni kup, posebno od retkog voća kojeg još nema u ponudi za obične smrtnike, a sve kako bi sačuvala svoju fit figuru. E, posle razbuđivanja i vitaminske doze golupčići sedaju u besnu folkerovu mašinu i trk u drugi lokal. Još ekskluzivniji! Tamo voditeljka degustira isključivo belo vino, a obično im se pridruži i neka od njenih drugarica. Podrazumeva se, o Slobinom trošku. Posle dvočasovnog ćaskanja ili popularnije - bleje, sledi ručak u nekom od poznatih restorana. Da li eksmisica konzumira morske plodove, italijanske specijalitete ili pak nešto treće ne znamo, tek, upućeni kažu da jedan ovakav "lagani obrok" nikada ne košta manje od sto evra. Ukoliko im se još neko ne pridruži... Desert se takođe podrazumeva, ali u drugom delu grada, tamo gde imaju najbolje torte i kolače. I najskuplje! Kada su sve fiziološke potrebe vazda nasmejane blondine namirene, popodnevni šoping je najbolja aktivnost za potrošnju unetih kalorija. A Vasić je džek. Sve što draga pokaže svojim milim prstićima, kada se lati novčanika on pretvori u stvarnost. I ne žali! Bilo da je reč o haljinici, farmerkama ili sandalicama... nastavak pročitajte u novom broju "Sveta".



Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.