S čim raspolaže BMW-ov adut u borbi sa VW Golfom R FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S čim raspolaže BMW-ov adut u borbi sa VW Golfom R FOTO

Novi BMW M135i koji će biti konkurent Volkswagenu Golfu R biće predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu u septembru.

Pod haubom novog BMW M135i nalazi se novi četvorocilindarski 2,0-litarski turbobenzinac sa 302 KS i 450 Nm.

To je 33 KS i 50 Nm manje nego ono s čim raspolaže odlazeći M140i model, ali BMW obećava bolje ubrzanje zahvaljujući osveženom osmobrzinskom automatiku i novom pogonu na sva četiri točka.

Za razliku od novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << M3, M135i xDrive AWD sistemom neće nuditi opciju pogona na samo zadnjoj osovini.

Mediji spekulišu da je to BMW uradio namerno jer planira još potentniju verziju Serije 1 sa oko 400 KS.

Unapređena šasija u odnosu na standardnu Seriju 1 je šira, sa unapređenom reakcijom volana, rigidniju karoseriju, diferencijal ograničenog klizanja, prerađeni sistem kontrole stabilnosti.

Što se tiče stajlinga, on donosi agresivnije prednje i zadnje branike, šira pragove, obla krila, veće M-Sport alu-felne, masivne dvostruki izduv koji je isturen iz dubokog zadnjeg difuzora.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo je mašina kojom se BMW suprotstavlja Golfu R

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2019

Novi BMW M135i koji će biti konkurent Volkswagenu Golfu R biće predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu u septembru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.