Rimac će isporučivati baterije za sledeću generaciju električnih BMW modela

Izvor: AutoBlog, 09.Apr.2024, 16:02

Rimac će isporučivati baterije za sledeću generaciju električnih BMW modela

Danas je potvrđeno da će Rimac obezbediti baterije za sledeću generaciju BMW-ovih električnih automobila. Inženjerski odsek hrvatske kompanije, Rimac Technology, potpisao je ugovor a BMW-om o snabdevanju koji najavljuje "najveći i najambiciozniji projekat koji je kompanija do sada preduzela". Nisu obelodanjeni nikakvi finansijski uslovi posla, a nijedna kompanija nije dala nikakve naznake u kojim količinama će Rimac isporučivati baterije. Međutim, Rimac je rekao da sporazum zahteva da opremi svoju fabriku baterija novim "sofisticiranim automatizovanim proizvodnim linijama". "Značajan deo" kampusa Rimac u blizini...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Rimac ulazi sa BMW-om u svoj najveći projekat do sada

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2024

Rimac Technology, specijalizovani pružalac tehnoloških rješenja za električna vozila za globalne proizvođače automobila, najavljuje dugoročno partnerstvo s BMW Grupom za pružanje visokonaponskih baterijskih jedinica za asortiman proizvoda BMW Grupe – u budućim generacijama modela ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.