Rasta: “Anina muzika je SELJAČKA!”

Izvor: Svet, 11.Jul.2020, 17:03

Rasta: “Anina muzika je SELJAČKA!”

Stefan Đurić Rasta pohvalio se svojim novim BMW-om od 130.000 evra i pošteno priznao da nikada nije mislio da će novac zaraditi na pesmama Ane Nikolić i Dare Bubamare prenosi časopis SVET.
“DOŠLA JE KOD MENE U MAMINOM DŽEMPERU” „Sećam se, bila je u nekom maminom džemperu i staroj trenerci. Tada se ona raspitivila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za svoj album i prvi put smo se videli u mom studiju.
U to doba kada je ona bila popularna ja sam slušao nešto dijametralno suprotno i meni je to bila seljačka muzika, ni slučajno to nisam slušao, potpuno sam se ogradio”, priznao je Rasta Vesni Dedić u emisiji “Balkanskom ulicom” i još dodao: “Tada bih se posvađao s osobom koja bi mi rekla da ću da radim sa Anom i Darom.”
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/ATAIMAGES
The post Rasta: “Anina muzika je SELJAČKA!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.