Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafalna paljba iz automobila

BEOGRAD - Raskrsnica Višnjičke i Ulice Vojvode Micka u beogradskom naselju Karaburma ličile su juče na scene iz nekog akcionog filma u kojem, na svu sreću, niko nije stradao. Naime, nepoznate osobe su juče oko 16.30 iz automobila marke BMW, metalik sive boje, u pokretu ispalile nekoliko hitaca u automobil „audi A6“ iste boje, koji je bio ispred njih.

Putnici iz „audija“ su uzvratili vatru, a onda pobegli u pravcu autobuske okretnice na Karaburmi. Prolaznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koji su se zadesili na mestu okršaja kažu da su čuli hice, ali da nisu videli ko je i koliko osoba se nalazio u automobilima.

- Bilo je strašno! Zaprašatalo je kao u nekom filmu. Zalegao sam odmah pod kombi koji je bio u blizini- izjavio je vidno potreseni očevidac. Drugi svedok obračuna pobegao je taksijem sa lica mesta.

Ubrzo su na poprište događaja stigle policijske ekipe koje su na licu mesta zatekle dve čaure kalibra 7,62. Pripadnici policije su nastavili potragu za akterima pucnjave i zatvorili više ulica u tom delu grada.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.