RIP M5. Teška nesreća na Autobanu uništila novi BMW M5 F10

Izvor: AutoBlog, 20.Apr.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIP M5. Teška nesreća na Autobanu uništila novi BMW M5 F10

Pred vama je prvi BMW M5 (F10) koji je uništen skoro do neprepoznatljivosti. Pre samog udesa jurio je brzinom od oko 300 km/h, kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom pokušavajući da izbegne automobil ispred sebe. Vozač BMW M5-tice pokušao je da izbegne automobil koji se uključivao na autoput ne primećujući nadolazeći BMW. S druge strane, teško je i primetiti objekat koji vam dolazi sa 300 km/h. M5-tica gubi kontrolu, odbija se od zaštitne ograde, te se nekoliko puta preokreće na travi autoputa A81. 60-godišnji vozač, 20-godišnji putnik i pas su ozbiljno povređeni, ali su živi. Sudeći...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jurio 300 km/h na auto-putu i uništio novi BMW M5

Izvor: Autoportal.rs, 20.Apr.2012

Novi BMW M5, koji je na auto-putu A81 u Nemačkoj jurio brzinom od blizu 300 km/h, dospeo je na naslovne strane širom sveta, nakon stravičnog udesa, u kome pravim čudom nije bilo žrtava.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.