Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Jun.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevoznik iz Trgovišta na Batrovcima uhvaćen sa 18,5 kg marihuane

Policija je u posebno izrađenim bunkerima na zadnjem delu vozila, ispod branika i celom širinom vozila iza zadnjeg sedišta, pronašla 37 paketa marihuane, ukupne težine 18 kilograma i 690 grama, saopštio je MUPBUJANOVAC, TRGOVIŠTE, BATROVCI, 30. jun 2017. –  V.P. (30) iz Trgovišta uhapšen je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, pošto je u vozilu kojim je upravljao pronađeno preko 18,5 kilograma marihuane marihuane, saopštio je MUP Srbije.
Mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << iz Trgovišta je preduzetnik koji se bavi transportom, droga je pronađena u vozilu marke BMW kojim je upravljao.
Policija je u posebno izrađenim bunkerima na zadnjem delu vozila, ispod branika i celom širinom vozila iza zadnjeg sedišta, pronašla 37 paketa marihuane, ukupne težine 18 kilograma i 690 grama, saopštio je MUP.
Osumnjičenom V.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.