Prelepi BMW iz 72.

Izvor: Autoportal.rs, 03.Jan.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepi BMW iz '72.

Ukoliko spadate u red sentimentalnih zaljubljenika u automobile onda će vam se sigurno dopasti ovaj BMw koji uprkos tome što je stariji od gotovo svih modela koji se danas mogu naći na ulicama ali ipak izgleda bolje od svih "običnih" automobila.

Sajam automobila u Frankfurtu, davne 1973. Na štandu BMW-a našao se model koji će steći svetsku slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << a Bavarcima doneti dosta novca i slave. u pitanju je model "2002", model koji je danas gotovo nemoguće naći u voznom stanju a da vlasnik u njega nije uložio desetine hiljada evra.

Ovaj konkretni primerak je našao svoje mesto u svetu automobilizma, u drift seriji, u kojoj učestvuje zahvaljujući čak 690 konjskih snaga kojima raspolaže. U kombinaciji sa malom težinom zadnje gume ovog Nemca nemaju nikakve šanse da potraju duže od jedne drift sesije.

Naravno da je veliki broj delova promenjen i nadograđen, tako da pored izmenjenog vešanja, ovaj BMW pod haubom pakuje i neke Porsche delove. Trenutno je na prodaju za ravno 21 000 evra pa ukoliko raspolažete sa toliko novca obradujte sebe za Novu godinu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.