Potera za BMW-om: vozač udario u zid, policajac povređen

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Okt.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera za BMW-om: vozač udario u zid, policajac povređen

Ovde se potera završila

Danas pre podne u Pančevu se u centru grada desila gotovo filmska potera, u kojoj su najverovatnije dva lica lakše povređena.

Kako „Pančevac” nezvanično saznaje, lice koje je, navodno, pre nekoliko dana ukralo automobil marke BMW zaputilo se oko 11 sati tim vozilom u pravcu Beograda i naišlo je na patrolu policije, koja je pokušala da ga zaustavi radi redovne kontrole.

Sasvim neočekivano, vozač se dao u beg, a policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je munjevito krenula za njim. Potera nije dugo trajala. Na uglu Keja Radoja Dakića i Kasapinovićeve ulice vozač BMW-a je krenuo u rikverc i udario u zid kuće. Tom prilikom je, navodno, zakačio jednog policajca i povredio mu nogu, a pri sudaru je i sam vozač zadobio lakše povrede.

U Hitnoj pomoći nam je potvrđeno da je danas u 11.25 njihova služba ukazala pomoć policajcu s povredom noge.

D. K.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

FILMSKA POTERA U PANČEVU: BMW udario u zid, policajac povređen

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015

Lice koje je, navodno, pre nekoliko dana ukralo automobil marke BMW zaputilo se oko 11 sati tim vozilom u pravcu Beograda i naišlo je na patrolu policije, koja je pokušala da ga zaustavi radi redovne kontrole...PANČEVO - U centru Pamnčeva se danas desila gotovo filmska potera, u kojoj su najverovatnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.