Potencijalni kupci BMW -a i3 moraju da čekaju na test vožnju i do 5 meseci

Izvor: AutoBlog, 05.Dec.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potencijalni kupci BMW -a i3 moraju da čekaju na test vožnju i do 5 meseci

Pored toga što BMW već ima više od 10.000 porudžbina za njihov i3 model širom sveta, uspeh ovog modela na električni pogon nikako ne dolazi bez problema sa logistikom. Bavarski proizvođač ima problema da ispuni potražnju kada je reč o test vožnjama budući da se više od 100.000 potencijalnih kupaca registrovalo za test vožnju i3 modela. Ian Robertson, član upravnog odbora ove kompanije za prodaju i marketing, navodi da trenutno postoje liste čekanja do pet meseci. On naglašava da između svakog testiranja vozila moraju da se napune, za šta je potrebno neko vreme. Izvor: Moto.rs Foto: arhiva Autoblog.rs / BMW...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Potencijalni kupci BMW -a "i3" čekaju na test vožnju i do 5 meseci

Izvor: Blic, 06.Dec.2013, 14:45

Nenadani uspeh BMW-ove ekološke "i" serije sa više od 10.000 porudžbina za njihov "i3" model na električni pogon nikako ne dolazi bez problema sa logistikom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.