Policija uhapsila Srbina nakon što su mu pronašli pakete marihuane skrivene u automobilu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila Srbina nakon što su mu pronašli pakete marihuane skrivene u automobilu (FOTO)

Muškarac V.P. (30) uhapšen je nakon što mu je policija na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenila više od 18 kilograma marihuane.

Prilikom kontrole automobila „BMW“, kojim je upravljao V.P., policija je u posebno izrađenim bunkerima na zadnjem delu vozila ispod branika i celom širinom vozila iza zadnjeg sedišta, pronašla 37 paketa marihuane, ukupne težine 18 kilograma i 690 grama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Osumnjičenom V.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Horgoš: U „reno laguni“ BU tablica pronađeno 5 kg marihuane (FOTO)

Izvor: BujanovackiGlas.info, 25.Jun.2017, 12:44

BUJANOVA, HORGOŠ, 25. jun 2017. (foto MUP) – U vozilu „reno laguna“ bujanovačkih tablica policija je na graničnom prelazu Horgoš na izlasku iz zemlje zaplenila preko 5 kg opojne droge za koju se sumnja da je marihuna, saopštio je MUP Srbije..Tom prilikom uhapšen je DŽ.A., koji je upravljao...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.