Policija i carina Crne Gore sprečili šverc 12,4 kilograma skanka u Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i carina Crne Gore sprečili šverc 12,4 kilograma skanka u Srbiju

Crnogorski carinici i policija sprečili su pokušaj šverca 12,44 kilograma skanka u automobilu podgoričkih registarskih oznaka na graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore u Srbiju.

U automobilu "BMW 525" u specijalnom bunkeru pronađeno je 12 većih pakovanja u kojima se nalazila marihuana tipa skank, a vozač B.B. (29) iz Podgorice i suvozač A.M. su uhapšeni i privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << službenici Odseka za borbu protiv droge, na osnovu kriminalističke obrade veruju da su dvojica uhapšenih imala nameru da skank prokrijumčare preko granice sa  Srbijom zbog dalje prodaje, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pokušali da prošvercuju 12 kilograma skanka iz Crne Gore u Srbiju

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2017

Crnogorski carinici i policija sprečili su pokušaj šverca 12,44 kilograma skanka u automobilu podgoričkih registarskih oznaka na graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore u Srbiju...U automobilu "BMW 525" u specijalnom bunkeru pronađeno je 12 većih pakovanja u kojima se nalazila marihuana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.