Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula žena u sarajevskom naselju Stup

SARAJEVO - Pedesettrogodišnja žena poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći u sarajevskom naselju Stup kada ju je udario automobil marke BMW kojim je upravljao 26-godišnji Sarajlija.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić rekao je da se nesreća dogodila nešto poslije 18 časova u Ulici Džemala Bijedića kada je ženu pješaka, koja je vozila improvizovana metalna kolica, udario automobil.

O slučaju je obaviješteno Kantonalno tužilaštvo čiji je tužilac izašao na mjesto događaja, prenose federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MUŽ SVEDOK JEZIVE NESREĆE U SARAJEVU: Gledao sam kako mi gazi ženu!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2016

SARAJEVO - Pedesetdvogodišnja Fikreta Selman iz Sarajeva poginula je kada je na nju velikom brzinom naletio automobil BMW X5, kojim je upravljao A. M.(24)...Da nesreće bude gora, sve se odigralo pred očima Fikretinog supruga Adema, koji je neutešno plakao, sedeći na trotoaru nekoliko metara od mesta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.