Pančevo:Vozač BMW pušten na slobodu

Izvor: B92, 04.Mar.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo:Vozač BMW pušten na slobodu

Beograd -- Vozač BMW, koji je juče usmrtio dve devojke zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, pušten je na slobodu, saznaje B92.

U dosadašnjoj istrazi policija je utvrdila da je vozač BMW-a bio pod dejstvom alkohola i da nije poštovao pravila u saobraćaju.

Dve osobe teške povređene u petak uveče na pančevačkom putu i dalje su životno ugrožene.

"Činjenično stanje je da je vozač bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pod uticajem alkohola i nakon kontrole alkotest, na licu mesta vozač se upućuje na vađenje krvi dva puta na sat vremena, pa će se analizama utvrditi tačna količina koja je bila u njegovom organizmu. U ovom slučaju bio je prolaz kroz crveno svetlo i sudar dva vozila, a pojavila su se dva krunska svedoka koja su potvridila da je BMW prošao kroz crveno svetlo i nažalost izazvao katastrofalnu posledicu ", kaže Milomir Čabarkaba, pomoćnik načenika saobraćajne policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: Vozač BMW-a pušten na slobodu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2012

Vozač automobila koji je izazvao nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su poginule dve sestre, pušten je na slobodu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bahati vozač na slobodi

Izvor: RTS, 04.Mar.2012

Vozač be-em-vea koji je izazvao sudar na Pančevačkom putu u kome su poginule dve sestre, pušten na slobodu. Republički javni tužilac naredio hapšenje vozača. I dalje životno ugrožene teško povređene osobe u tom udesu...Tridesetčetvorogodišnji vozač be-em-vea Predrag Bojanić, koji je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.