PREVRNUO SE BMW: Muškarac teško povređen kod Batajnice

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVRNUO SE BMW: Muškarac teško povređen kod Batajnice

Z.V. i Z. D., stari oko 35 godina, povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.40 sati

BEOGRAD - Dva muškarca teško su povređena oko 17.40 sati u prevrtanju automobila BMW na izlazu iz Batajnice prema Novoj Pazovi!

U vozilu su bili Z.V. i Z. D., stari oko 35 godina, kada je BMW sleteo sa puta u kanal. U udesu Z.V. je od snažnog udarca zadobio teške povrede glave i donjih ekstremiteta. Za sada nije poznato da li je životno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ugrožen jer je na putu do Zemunske bolnice gubio svet.

Njegov saputnik Z.D., srećom, prošao je sa lakšim povredama. Kako nezvanično saznajemo nesreća se dogodila usled neprilagođene brzine na delu puta koji većina meštana karaterišu kao crna tačka.

J.R.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BATAJNICA: Muškarac teško povređen kada se prevrnuo “BMW”

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2013

Z. V. i Z. D., stari oko 35 godina, povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.40

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.